Contact

Heb je vragen, opmerkingen of zelfs een klacht? Wil je iets terugsturen en wil je weten waar naartoe? Aarzel niet en neem contact met ons op; hieronder vind je alle gegevens.

Je kunt ons bellen of e-mailen, of je gebruikt ons postadres
Langskomen kan niet zomaar, maak daarvoor van te voren een afspraak

Openingstijden

We zijn een klein familiebedrijfje, en moeten - net als zoveel van onze klanten - privé en werk combineren. Natuurlijk doen we toch ons uiterste best jou zo snel en zo goed mogelijk te helpen als je met vragen, opmerkingen of klachten zit. Tijdens onze openingstijden staan we je graag telefonisch te woord, via e-mail kun je ons 24 uur per dag en 7 dagen per week iets voorleggen; we reageren dan zo snel mogelijk.


Maandag
09:00 - 16:00 uur
Dinsdag
09:00 - 16:00 uur
Woensdag
09:00 - 16:00 uur
Donderdag
09:00 - 16:00 uur
Vrijdag
09:00 - 14:00 uur

Per e-mail

De gemakkelijkste manier om ons je vragen of opmerkingen voor te leggen is via op service@huisdiersieraad.nl. Je kunt dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week doen, en toch heb je vaak heel snel antwoord. Ook helpt deze manier van communiceren in het voorkomen van fouten; geef je bijvoorbeeld persoonlijk je bestelling door, dan kunnen er minder snel fouten door misverstanden ontstaan.

Via de telefoon

Tijdens onze openingstijden kun je ons ook bereiken op telefoonnummer 0599-639981 (normaal tarief). We kunnen je vaak direct helpen en adviseren graag over onze producten in het algemeen of over maatwerk in het bijzonder.

Met de post

Stuur je ons liever iets via de post toe (bijvoorbeeld een product dat je terugzendt)? Doe dat dan naar:

HuisdierSieraad
Zuiderblokken 3
9523TL Drouwenermond
Nederland

Langskomen

HuisdierSieraad heeft alleen een winkel op internet, en beschikt niet over een showroom die je zomaar kunt bezoeken. Op het adres hierboven houden we dan ook geen complete voorraad aan. Bij wijze van uitzondering is het wel mogelijk om op afspraak een product te komen passen of te bekijken. Wil je een bestelling liever afhalen dan via de post ontvangen, dan moet je daarvoor ook een afspraak maken. Wij zorgen dan dat e.e.a. voor je klaar ligt.

Bedrijfsgegevens

soShiny, het moederbedrijf achter HuisdierSieraad, is een vennootschap onder firma (V.O.F.), en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Utrecht.

IBAN: NL33RABO0137918038
KvK: 50508792
BTW: NL822778464B01

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: MamaKado Geloofsieraad.nl