Sorry, we zijn (definitief) gesloten...

Aan alle goede dingen komt een eind. En ook al hebben we met heel veel plezier aan HuisdierSieraad gewerkt, de tijd is gekomen om met deze webwinkel te stoppen en onze aandacht ergens anders op te richten. Voor het shoppen van leuke cadeautjes zul je dus voortaan elders moeten zoeken. Per 1 december 2022 hebben wij de verkoop gestaakt, en per 1 januari 2023 eindigt het geldende retourrecht op de laatste aankopen.


Retouren

We zijn op 1 december 2022 gestopt, maar houden ons natuurlijk netjes aan de belofte dat je je aankoop - mits niet gepersonaliseerd - binnen 30 dagen moet kunnen retourneren. Tot 1 januari 2023 kun via ons e-mailadres service@huisdiersieraad.nl bereiken om af te spreken hoe je iets terugstuurt en wat we er daarna mee doen.


Garantie & reparatie

Heb je een probleem met je sieraad dat - voor jouw gevoel - onder garantie zou moeten vallen? Tot 1 januari 2023 kun ons op service@huisdiersieraad.nl laten weten wat het probleem is. We bespreken dan samen wat je rechten en wat onze plichten zijn, en proberen e.e.a. snel en naar alle tevredenheid op te lossen.


Met vriendelijke groet,

HuisdierSieraad